Răzvan Lucescu, tranșant după întâlnirea cu Burleanu: “Nu am nimic de comentat. Sunt și voi fi antrenorul lui PAOK”

Răzvan Lucescu a avut o întâlnire cu Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță, în care oficialii federației ar fi vorbit cu antrenorul lui PAOK despre o eventuală preluare a postului de selecționer al naționalei.

Jurnaliștii greci l-au întrebat pe Lucescu Jr., la conferința de presă de dinaintea meciului de Europa Leagu pe care PAOK îl va disputa joi, despre planurile sale de viitor și despre semnificația întâlnirii cu oficialii FRF.

„Nu-mi place să vorbesc despre timpul meu liber, despre cinele pe care le am cu persoane pe care le știu de mult timp. Nu e nimic de spus, nimic de comentat! Sunt aici, antrenorul lui PAOK, cu contract pe 3 ani și vreau să stau aici. Nu e nimic de spus. Nu știu cine a publicat asta, cine a făcut acea fotografie, dar din partea mea nu există interes.

Pentru a concluziona, e doar un alt moment în care m-am întâlnit cu președintele Federației, pentru că ne cunoaștem. Am mai fost cu el la cină la acel restaurant. Nu am nimic de comentat. Sunt și voi fi antrenorul lui PAOK”, a spus Răzvan Lucescu.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -