Karim Benzema, condamnat la un an de închisoare cu suspendare în “dosarul sextape”

Karim Benzema a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare și a primit o amendă de 75.000 de euro, fiind găsit vinovat de complicitate la tentativa de santaj a lui Mathieu Valbuena. Decizia tribunalului din Versailles poate fi atacată cu recurs, scrie L’Equipe.

În 2015, Karim Benzema l-a sfătuit pe Mathieu Valbuena, coechipierul său din naționala Franței, să accepte să plătească 150.000 de euro unor persoane care îl șantajau că vor publica un material video în care Valbuena și soția acestuia, în ipostaze intime.

“Karim Benzema s-a implicat personal, cu insistență, în încercarea de a-l convinge pe Valbuena de a se întâlni cu omul său de încredere”, se arată în decizia instanței.

Dosarul în care a fost implicat l-a ținut pe Karim Benzema departe de naționala Franței până la începutul acestui an. Federația Franceză de Fotbal notează că actuala condamnare nu îi va afecta prezența fotbalistului în națională.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -