Răzvan Burleanu și Răzvan Lucescu s-au întâlnit la Salonic. Presa din Grecia scrie despre ce se va întâmpla cu antrenorul lui PAOK

Răzvan Burleanu, președintele FRF, alături de Mihai Stoichiță, directorul comisiei tehnice FRF, au mers la Salonic pentru a avea o discuție cu Răzvan Lucescu privind echipa națională. Se pare că cei 3 au avut o discuție de principiu, iar o ofertă concretă nu a venit pe loc, scrie DigiSport.

Presa din Grecia vorbește de faptul că Răzvan Lucescu nu va pleca curând de la PAOK, unde are un contract solid, de 1,8 milioane de euro pe an și o clauză de reziliere de 7 milioane de euro. Astfel, grecii scriu că șansele ca Lucescu Jr. să plece de la Salonic sunt nule. Antrenorul va avea o conferință de presă în acestă după-amiază, înaintea meciului de Europa League cu Slovan Bratislava, unde este de așteptat să facă precizări și pe subiectul întâlnirii cu oficialii federației.

“Răzvan Lucescu, care a ocupat deja postul de antrenor al României din aprilie 2009 până în iunie 2011, nu are nicio intenţie să părăsească PAOK, fiind complet concentrat pe activitatea de la club. De aceea, părțile nici nu au intrat în procesul de negociere, tehnicianul lui PAOK transmițând că are un contract ferm cu formația din Salonic”, notează sport24.gr.

FRF a fost deja refuzată până acum de fostul selecționer, Mirel Rădoi, care nu a mai vrut să continue, și Gheorghe Hagi. Pe lista federației se mai află Edi Iordănescu, Adi Mutu și chiar Dan Petrescu.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -