Valeriu Iftime, “săgeți” către Gigi Becali: “Nu poate să facă performanță în fotbal! Niciodată!”

Valeriu Iftime a avut un discurs ferm la adresa lui Gigi Becali, căruia i-a vândut numeroși jucători la FCSB în ultimii ani.

Finanțatorul lui FC Botoșani a analizat situația actuală de la FCSB și a ajuns la concluzia că Becali nu va reuși să mai ducă echipa către titluri de campion sau calificări în cupele europene.

Iftime a asemănat FCSB cu un turn Babel al SuperLigii, unde constanța și unitatea sunt absente.

“La FCSB… este un turn Babel acolo. Îmi pare rău s-o spun, dar totul depinde de domnul Becali. E inconstant, el nu poate să facă fotbal de performanță, asta e opinia mea. Niciodată!

Face un meci bun, are două declarații cu care îi ridică în aer pe copiii ăia. Unde joacă mari fotbaliști la FCSB? Doar îi pompează presa. Îi sufocă. Nu ești pregătit de competiții mari, de aia nu se califică în Europa.”, a spus Valeriu Iftime, la emisiunea “Execuții matinale”, de la Sport Total FM.

FCSB a câștigat numai două meciuri în ultimele 5 etape, dar continuă să fie lider în SuperLiga, cu un avans de 5 puncte față de CFR Cluj. De cealaltă parte, FC Botoșani se află pe ultimul loc, cu numai 9 puncte acumulate și fără victorie obținută în 18 meciuri disputate.

Ascultă aici interviul integral cu Valeriu Iftime:

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -