Valeriu Iftime: “Nu mă voi despărți de Flavius câțiva ani buni de acum înainte! Obiectivul este categoric evitarea retrogradării”

Valeriu Iftime, patronul de la FC Botoșani, a intervenit la Radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Execuții Matinale” din 11 ianuarie, pentru a discuta cu realizatorii Gabriel Maricescu și Daniel Nazare, despre pregătirea Botoșaniului din cantonamentul organizat în Antalya.

“Nu ați văzut vreodată în istoria FC Botoșani o schimbare atât de rapidă a antrenorilor, decât dacă am o problemă fundamentală de structură, de viitor.

Am schimbat acum antrenorul și ați văzut că m-am chinuit să aduc altul, pentru că pur și simplu echipa nu mai credea în viitorul ei. Așa cum îi văd acum, îmi este greu să cred că mă voi desparți de Flavius Stoican, câțiva ani buni de acum înainte. Dacă ceea ce este împotriva multor altor sfătuitori care mi-au spus că, Flavius Stoican în sus și în jos, eu cred că este extraordinar de bun și motivator, într-o echipă care a avut o cădere.

Dacă rămân în Liga 1 și am o echipă bună, nu am cum să schimb antrenorul, aș fi nedrept cu mine și cu soarta unor oameni. Nu am făcut în viața mea așa ceva pentru un antrenor. Obiectivul este categoric evitarea retrogradării. Visez și eu la multe. De exemplu mi-a spus cineva că jucătorii se gândesc chiar la play-off, eu am spus că nu cred în Moș Cărciun, pentru că la vârsta mea l-am interpretat pe Moș Crăciun”, a spus Valeriu Iftime la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -