Sorin Cîrțu: “Sper ca rezultatele să-l ajute pe Neagoe. Noi vrem continuitate”

Sorin Cîrțu, președintele Universității Craiova, a intervenit la Radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Fluier Final” din 11 ianuarie, pentru a discuta cu realizatorii Narcis Drejan și Dragoș Borchină, despre transferurile din iarnă și despre Eugen Neagoe.

“A fost schimbarea asta care s-a făcut cu Rădoi, s-a decis să mergem în continuare cu Neagoe și acum vom vedea ce va fi.

Noi vrem să-și ducă contractul până la sfârșit, să și-l prelungească, însă totul depinde de rezultatele care vor veni, vrem să fie cât mai bun, să fie pozitive și atunci sigur nimeni nu este adeptul unei schimbări, vrem continuitate.

Neagoe este oltean sută la sută, știe spiritul Universității, a jucat atâția ani pentru Craiova, a adus și victorii, a suferi pentru înfrângeri și s-a bucurat pentru succesele Universității. Sper însă ca rezultatele să-l ajute să aibă un parcurs super la Universitatea.

Are niște neajunsuri așa la început de campionat, ba Nicușor Bancu, Ștefan Bairam pentru o lună și jumătate sau două, dar aici nu știu nici eu, medicul este mai în măsură să dea mai multe detalii. Dar mai avem și jucători de adus, Istvan este acum cu echipa, mai sunt vreo doi jucători croați, chiar dacă sunt tineri, dar din discuțiile pe care i-am avut cu antrenorul sunt de perspectivă, plus că mai avem și alți jucători care sunt în discuții.

Nici ei nu vor cum vrem noi, nici ei cum vor ei. Cu Istvan ne putem anunța mai impetuoși și mai agresivi, este un jucător de calitate care în evoluția lui era nevoie să urce o anumită treaptă”, a spus Sorin Cîrțu la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -