Florin Stânga: “Trebuie să reușești o mare performanță cu o echipă mică pentru a ieși în față”

Florin Stânga, antrenorul de la ACS Viitorul Pandurii Târgu Jiu, a intervenit la Radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Fluier Final” din 11 ianuarie, pentru a discuta cu realizatorii Narcis Drejan și Dragoș Borchină, despre problemele financiare de la ACS Viitorul Pandurii Târgu Jiu.

“Ieri am fost la antrenament, dar băieții nu au mai dorit să ținem antrenamentul datorită faptului că au fost ceva probleme, dar s-au rezolvat. Astăzi s-a desfășurat un antrenament normal, s-au prezentat toți jucătorii. Au fost ceva probleme, dar s-au rezolvat, lucrurile au intrat pe un făgaș normal și fără probleme. Toți jucătorii și-au primit banii și sunt cu salariile la zi, nu este nicio problemă. Știți și dumneavoastră situația economică a țării. Președintele nostru de la club a întâmpinat ceva probleme și nu a putut să ne plătească salariile în luna decembrie, însă astăzi am primit două salarii, iar toți jucătorii sunt cu salariile la zi. 

Eu persona îmi doresc să ajung un antrenor bun și în momentul când mi se oferă oportunitate să demonstrez ceea ce pot, trebuie să te folosești de ea. În momentul de față eu fac tot ceea ce pot și să trec prin dificultăți. Sunt convins că la momentul oportun voi avea o echipă la care să ai tot ce îți trebuie și să îți desfășori activitatea în mod profesionist. Sunt convins și voi demonstra ceea ce pot. Din păcate până voi ajunge acolo trebuie să trec printr-un proces și printr-o perioadă în care activezi la echipe unde sunt dificultăți financiare.

Dacă nu ai influențe politice, toate numirile sunt puse politic și atunci trebuie să o iei de la capăt. Trebuie să reușești o mare performanță cu o echipă mică ca să poți să ieși în față, că altfel e foarte greu. Am multe exemple, precum în cazul lui Nae Constantin. Când au avut bani au pus mulți alți antrenori la Ploiești, în momentul în care nu au mai fost bani și nu au mai avut pe cine să pună l-au pus pe el și au reușit să promoveze echipe în aceste condiții și acum e antrenor de Liga 1, cred că asta e și singura mea șansă să ajung antrenor de Liga 1, să reușeșc cu o echipă de Liga a 2-a, să promovez în Liga 1”, a spus Florin Stânga la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -