S-a promulgat legea prin care FCSB are liber să joace pe Stadionul Ghencea!

Gigi Becali a primit vestea ce mare la început de an. S-a promulgat legea prin care FCSB are liber să joace pe Stadionul Ghencea.

Astăzi, 11 ianuarie, s-a promulgat legea propusă de Marcel Ciolacu în finalul anului trecut, care facilitează accesul roș-albaștrilor înapoi în „Templu” după o pauză de 8 ani!

În luna octombrie 2022, omul din fruntea PSD anunța că va face tot ceea ce îi stă în putință pentru ca FCSB să aibă dreptul de a evolua pe noul stadion din Ghencea.

Conform prosport.ro, președintele Klaus Iohannis a promulgat legea propusă de Ciolacu, iar aceasta va intra în vigoare odată ce va fi publicată în Monitorul Oficial.

În decembrie, Ciolacu le-a oferit un cadou FCSB-iștilor

În decursul a doar 10 zile, Gigi Becali și-a schimbat radical discursul și părerea despre Marcel Ciolacu. Pe 9 decembrie, numlțumit de faptul că FCSB a fost din nou interzisă în Ghencea, patronul FCSB lăsa de înțeles că președintele PSD este mincinos.

Motivul? Ciolacu îi promisese lui Gigi Becali ca va rezolva „situația Stelei” și că FCSB va primi acceptul de a juca pe superba arena a echipei din Liga 2.

„Eu ce să fac? Întrebaţi-l pe ăla care a promis. Pe preşedintele PSD (n.r. Marcel Ciolacu). Mi-a zis: „Avem datoria şi o vom rezolva”. Bine, mă, în România e posibil orice. Ce să fac eu? Nu am ce să fac, e România!”, spunea Gigi Becali.

La 10 zile distanță, pe 19 decembrie, FCSB a primit drum liber spre Ghencea! Marcel Ciolacu a dezvăluit pe rețelele de socializare că a depus un amendament în proiectul de lege privind modificarea și completarea Legii educației fizice și sportului, care are ca scop două obiective principale: facilitarea accesului la bazele sportive de către stat, dar și a terenurilor administrate de instituțiile școlare, pentru a-i determina pe cetățeni să le folosească în afara orelor de program.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -