Valentin Mihăilă a fost transferat de Atalanta. Toate detaliile transferului

Valentin Mihăilă, mijlocașul celor de la Parma, a fost împrumutat de Atalanta, care este obligată să-l transfere definitiv în pauza din vară. Potrivit presei din Italia, Parma încasează 1 milion de euro pentru împrumut și alte 10 milioane de euro la finalul sezonului.

“Atalanta BC anunță achiziționarea temporară, cu opțiune de transfer, a mijlocașului Valentin Mihăilă de la Parma. Născut la 2 februarie 2000, Valentin este considerat unul dintre cei mai interesanți tineri jucători români, un fotbalist ofensiv rapid și tehnic, capabil să ocupe mai multe poziții în zona ofensivă.

Lansat de Universitatea Craiova, pentru care a debutat la prima echipă la 17 ani, a jucat peste 70 de meciuri până la vârsta de 20 de ani. A debutat la echipa națională a României în martie 2021 și a înscris un gol în victoria cu Macedonia de Nord, scor 3-2, într-un meci de calificare pentru Cupa Mondială”, se anunță în comunicatul de presă.

Atalanta ocupă locul 4 în Serie A și va juca în primăvara Europa League, cu Olympiakos.

În acest sezon, Mihăilă are 13 meciuri pentru Parma în Serie B, în care a reușit 2 goluri și 1 assist.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -