Tricou cu numele lui Alexandru Maxim, găsit sub dărâmăturile din Turcia

Un tricou cu numele fotbalistului Alexandru Maxim a fost găsit sub dărâmăturile din Turcia, însă fotbalistul a scăpat la limită de dezastrul de acolo. Românul joacă la Gazientep, unul dintre orașele distruse de cutremur, însă în momentul tragediei era plecat în vacanță.

Fotbalistul român nu se afla în Turcia în momentul în care s-a produs deflagrația. Maxim a preferat să dea o fugă în Germania în zilele libere primite de la club.

Maxim a fost titular în eşecul înregistrat de Gaziantep cu Antalyaspor, scor 0-1, de sâmbătă, 4 februarie 2023, după care a plecat într-o minivacanță.

”Eu sunt în Germania, e totul ok. Am aflat când m-am trezit… am avut liber după meciul pe care l-am jucat. Majoritatea jucătorilor sunt plecaţi din oraş, dar ţinem legătura cu cei de acolo.

Lucrurile nu sunt ok, nu ştiu nici eu foarte multe.

M-am trezit puţin în şoc, am avut două milioane de mesaje pe telefon. Nu ştiam ce se întâmplă. Toată lumea de la club e ok, din ce am înţeles, dar în rest nu ştiu foarte multe lucruri”, spunea Maxim, după cutremurele din Turcia, pentru as.ro.

Mijlocașul, care se află și în circuitul echipei naționale, a spus că și-a liniștit întreaga familie, îngrijorată după evenimentele care au zdruncinat serios “Țara Semilunei”. Maxim nu știe acum când va reveni în Turcia, mai ales că aeroportul este închis.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -