Oferte pe bandă rulantă pentru Daniel Paraschiv: “Purtăm discuții cu Dinamo Kiev, dar am primit o altă ofertă și din Ungaria”

Dani Coman, președintele celor de la Hermannstadt, a intervenit la Radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Fluier Final” din 8 februarie, pentru a discuta cu realizatorul Narcis Drejan, despre posibilitatea de transfer a lui Daniel Paraschiv la Dinamo Kiev.

“Este adevărat că avem o ofertă din partea echipei Dinamo Kiev, un reprezentant al echipei este în România. Chiar aseară am avut o discuție cu patronii și împreună cu dumnealui. Astăzi a mai venit încă o ofertă scrisă pentru Daniel Paraschiv din Ungaria, cel mai important este ca jucătorul să aleagă, dacă va pleca sau dacă va dori să rămână până la vară. Noi ne dorim să facem performanță.

Paraschiv este un băiat care ne poate ajuta foarte mult. Este un băiat de foarte mare caracter, un jucător cu marjă mare de progres. Eu cred că în momentul de față și-a arătat 50% din potențialul pe care îl are, eu cred mult în el și sper ca decizia pe care o va lua împreună cu noi să fie cea mai bună, indiferent că va pleca sau că va rămâne“, a spus Dani Coman la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

Articole Similare

Vești bune pentru tenisul românesc: Bucureștiul va organiza un turneu ATP...

Bucureștiul va avea din nou un turneu ATP 250, după ce acesta a dispărut din calendar în 2016. Fundația Țiriac va organiza competiția în...
- Advertisement -