Totul despre „NHL 22”, într-o nouă ediție „Total Game”

Emisiunea „Total Game” a revenit la Sport Total FM luni, 12 octombrie, de la ora 18:00, alături de realizatorii Narcis Drejan și Cosmin Aioniță.

Superstar X-Factors elevează cele mai mari staruri din Liga Americană de Hochei la un nou nivel prin sistemul Game-Changing Ability Auston Matthews revine pe coperta NHL 22.

Trailer-ul oficial al NHL 22:

Invitatul special al emisiunii a fost Mihai Adamescu, Producer în cadrul EA Sports, care ne-a explicat despre jocul anului 2021.

Motorul grafic Frostbite este folosit pentru prima oară în cadrul francizei EA SPORTS NHL, NHL 22 devenind astfel cel mai avansat joc în materie de grafică și gameplay din istoria francizei. Jucătorii sunt aduși la viață prin intermediul recreărilor autentice în joc, ale animațiilor echipamentelor și ale micro-detaliilor vizibile mai mult ca oricând anterior. Pe lângă aceste noutăți, jucătorii virtuali beneficiază de o orientare îmbunătățită în spațiu, putând urmări și reacționa mai bine la acțiunea din jurul lor. De asemenea, detaliile îmbunătățite ale jucătorilor și fidelitatea vizuală sunt completate de gameplay-ul on-ice, care permit NHL 22 atingerea a noi niveluri de acuratețe ale interacțiunilor cu crosa și alte numeroase îmbunătățiri.

Hocheiul reunește o comunitate diversă de fani uniți de pasiunea lor pentru acest sport, NHL 22 adoptând această cultură prin intermediul mai multor funcționalități noi incluse în modurile de joc, dar și prin planul generos de servicii live, post-lansare. În următoarele săptămâni vor fi comunicate mai multe informații despre World of CHEL, Hockey Ultimate Team, Be a Pro și Franchise dar și despre alte funcționalități mult așteptate de comunitatea NHL.

După cum v-am obișnuit, unul dintre ascultătorii noștri au câștigat premiul pe care l-am pus la bătaie: un exemplar de NHL 22 pentru PlayStation 5, oferit de EA România.

Întreaga emisiune poate fi ascultată acum și pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -