Totul despre „FIFA 22”, într-o nouă ediție „Total Game”

Emisiunea „Total Game” a revenit la Sport Total FM luni, 1 octombrie, de la ora 18:00, alături de realizatorii Narcis Drejan și Cosmin Aioniță.

Alături de prietenul nostru Alex Constantinescu, Senior Game Designer EA România, am discutat despre cel mai așteptat joc al anului.

Ultima versiune a celui mai popular joc de fotbal al lumii a apărut astăzi. Spre deosebire de precedentele versiuni, lansate în ultima săptămână a lunii septembrie, noul sezon apare puțin mai târziu din cauza pandemiei de coronavirus.

Pentru cei care au precomandat Ediția Ultimate a jocului, aceștia au beneficiat încă de pe data de 27 septembrie de joc.

,,Foarte mulți oameni joacă FIFA, însă nu se uită și la fotbal. A devenit mai popular jocul de FIFA decât fotbalul.

Dacă ești cu adevărat pasionat poți să îți creezi propria echipă și să te bați cot la cot cu echipele din Liga 1. Tehnologia Spre deosebire de anii trecuți, în varianta nouă jucătorii se mișcă mult mai natural. Printr-o tehnologie hypermotion am înregistrat un meci de fotbal din liga a 3-a din Spania, toți cei 22 de jucători au purtat câte un costum xsense prin care s-a înregistrat fiecare mișcare a jucătorilor pe toată durata meciului. Prin această tehnologie am avut acces la infromații capturate foarte detaliate, pe care le-am repus în joc. O altă metodă folosită de noi este machine learning, noi am creat jocul în așa fel încât mișcările să fie foarte naturale.

Fizica mingii a fost un lucru observat chiar din captura acelui meci. Noi înainte aveam traiectoriile matematic și definite, însă atunci am observat că mingea se comportă diferită. Aceasta a fost o ocazie ca să creăm jocul în așa fel ca mingea să se comporte într-un mod natural. Bucuria este atunci când bagi alunecare și nu este mereu fault, ca în versiunile precedente. Jucătorii se mișcă diferit, aceștia fac marcajul în funcție de spațiu, este mult mai fluidă apărarea și de ceea ce se întâmplă în jurul ei.

Scopul nostru este să ne autodepășim și să creăm ceva mai bun, de la an la an”, a spus Alex Constantinescu, Senior Game Designer EA România, la Radio Sport Total FM.

Consolele pe care noul joc EA Sports va putea fi jucat sunt PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4 și Xbox One. Desigur, FIFA 22 poate fi jucat și pe PC.

Pentru al doilea an consecutiv, pe coperta jocului se va regăsi Kylian Mbappe. Mbappe a devenit astfel primul jucător care se află pe copertă pentru două jocuri consecutive, după Cristiano Ronaldo, care a fost imaginea jocurilor din 2018 și 2019.

După cum v-am obișnuit, doi dintre ascultătorii noștri au câștigat premiul pe care l-am pus la bătaie: două exemplare a FIFA 22 pentru PlayStation, oferite de PlayStation România.

Întreaga emisiune poate fi ascultată acum și pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -