Totul despre „EA SPORTS NHL 23”, într-o nouă ediție „Total Game”

Emisiunea „Total Game” a revenit la Sport Total FM luni, 5 decembrie, de la ora 20:00, alături de realizatorii Narcis Drejan și Cosmin Aioniță.

Alături de prietenul nostru Mihai Adamescu, producer la echipa producătoare de la EA Romania am discutat despre noul joc EA SPORTS NHL 23.

Lista personalizată oficială Elite Prospects NHL 23, disponibilă pe Xbox One, este acum live pe platforma Roster Sharing a jocului.

Lista este concepută pentru a maximiza modurile offline ale jocului, în special Franciză și Joacă acum, oferind evaluări, tipuri, factori X și potențial mai precise pe baza analizelor TopDownHockey și AllThreeZones și a personalului de cercetare EliteProspects.

Evaluările NHL urmează o schemă care funcționează puțin diferit față de cele utilizate în mod obișnuit în aceste jocuri. Din câteva motive, EA a umflat de câțiva ani evaluările jucătorilor, condensând aproape fiecare jucător NHL între 80 și 94 în general, cu o diferență prea mare între jucătorii de la partea de sus și de jos a gamei.

Există o separare mult mai mare între superstaruri, care depășesc overal de 90 în total, și colegii lor decât în ​​jocul original, ceea ce face mai grea dobândirea și recrutarea acelor jucători de impact și mai importanți.

După cum v-am obișnuit, ascultătorii noștri au câștigat un exemplar al jocului EA SPORTS NHL 23 pentru pentru PlayStation 5.

Întreaga emisiune poate fi ascultată acum și pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -