Radu Voina: “Să dea Dumnezeu ca CSM București să fie mai bună ca anul trecut. Să sperăm că aparențele nu ne înșală”

Radu Voina, a intervenit telefonic la radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Execuții Matinale” din 5 decembrie, pentru a discuta cu realizatorii Gabriel Maricescu și Daniel Nazare, despre meciurile CSM-ului și evoluția Cristinei Neagu în Liga Campionilor.

„Să dea Dumnezeu ca CSM București să fie mult mai bună ca anul trecut, dar s-ar putea ca numai aparențele să fie, în timpul meciului au fost greșeli și într-o parte și în cealaltă. Probabil că nu și-au revenit după Campionatul European.

Nu este doar singura echipă, am văzut că și la alte echipe, dar trebuie să treacă o perioadă să-și revină după competiția oficială. Rezultatele celelalte influențează CSM București, dar există o perioadă când există o decompresie la toate jucătoarele și toți jucătorii, iar după care încet își reintră în ceea ce au fost înainte, este ceva normal să se întâmple așa. Parcă nu poți mereu să fi concentrat la maximum.

Cristina a marcat 14 goluri și a făcut un meci bun, chiar dacă începuse foarte rău. A ratat de mai multe ori, dădea pase în tușe, a fost o pleadă de greșeli tehnice în ambele părți și credeam că după o repriză echilibrată în greșeli, credeam că vor continua și următoarea repriză”, a spus Radu Voina la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -