Tiberiu Curt: “Vom construi o echipă puternică și vom merge în grupele Champions League”

Tiberiu Curt, președintele celor de la Farul Constanța, a intervenit telefonic la Radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Fluier Final” din 22 mai, pentru a discuta cu realizatorul Narcis Drejan, despre câștigarea titlului cu Farul Cosntanța.

“Mi-aș fi dorit să câștig un titlu cu Farul Constanța, pentru că am reușit doar cu Steaua, dar uite că a venit momentul să câștig titlul din postură de conducător și sunt mândru de acest lucru. Este o zi fericită pentru mine și pentru familia mea.

Deocamdată nu am făcut încă strategia, e clar că ne trebuie bani pentru a ne întări lotul și vom vedea, pentru că bugetul nu se face doar din vânzarea jucătorilor, se face și din publicitate, și din banii veniți de parteneri, și din drepturile de televiziune și vom analiza. Vom construi o echipă puternică și vom merge în grupele Champions League. 

Astăzi vom merge aici în piața Ovidiu să petrecem alături de constănțeni și de mâine, back in bussines, vom analiza și vom vedea ce vom avea de făcut pentru a lupta“, a spus Tiberiu Curt la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție o puteți asculta, accesând link-ul de mai jos:

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -