Leo Grozavu, după ce a fost acuzat că va vinde meciul cu Dinamo: “Nu este cazul să își ceară scuze Dorinel”

Leo Grozavu, antrenorul celor de la Poli Iași, a intervenit telefonic la Radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Execuții Matinale” din 22 mai, pentru a discuta cu realizatorii Daniel Nazare și Gabriel Maricescu, despre promovarea în Liga 1 și despre meciul împotriva celor de la Dinamo București.

 

 

“Am 20 de ani de antrenorat și nu cred că s-a pus vreodată problema să vând vreun meci sau să mă dau bătut la sfârșit. Suntem în România și se speculează tot timpul. Chiar nu este cazul să mă sune Dorinel să-și ceară scuze. Noi ne-am făcut treaba pe teren. Noi n-am făcut nimic să favorizăm sau știu eu ce. Avem 18 meciuri nepierdute, din octombrie mai exact.

Jucătorii care au fost mai repede învoiți, ei vor continua, pentru că trebuie să îi mai protejăm și trebuie să le dăm timp de odihnă. Am avut și mulți jucători accidentați și nu avea rost să-i mai forțăm, dar vor fi și jucători din care se va discuta și probabil vor continua la noi.

De multe ori avem exemple în care nu reușesc nici cei cu bani mulți și avem exemple chiar și în campionatul nostru, cu atât mai puțin cei care nu au bani. Nu am fixat un obiectiv pentru Liga 1, dar în niciun caz nu va fi evitarea retrogradării“, a spus Leo Grozavu la Radio Sport Total FM.

Accesând link-ul de mai jos, puteți asculta întreaga discucție.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -