Ștefan Iovan: ,,Cred că de la meci la meci, echipa va crește în exprimare și tribunele se vor umple”

Ștefan Iovan, fost jucător al Stelei, a intervenit la Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Execuții Matinale” din 5 august, pentru a discuta cu realizatorii Daniel Nazare și Gabriel Maricescu, despre debutul oficial al CSA Steaua, pe noul stadion Ghencea.

,,Meciul a fost cam retras așa, nu a fost reușit, însă repriza a doua a fost puțin mai bună. Foarte importantă este victoria, important este că a venit primul joc și că suporterii au așteptat foarte mult timp să vină pe Ghencea. Cred că de la meci la meci, echipa va crește în exprimare și tribunele se vor umple din ce în ce mai mult”, a spus Ștefan Iovan, pentru Sport Total FM.

Sursă foto: gspr.ro

Fanii din Peluza Sud au creat o atmosferă senzațională și au cântat pe întreaga durată a meciului dintre Steaua și Csikszereda.

O estimare vorbește de maxim 4000 de oameni prezenți la partidă, un număr mic pentru CSA Steaua.

,,Este acestă perioadă de vacanță și de concedii. După ce se va termina acestă perioadă și randamentul echipei va crește, cu siguranță vor fi mult mai mulți fani pe stadion”,a mai adăugat, Ștefan Iovan.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -