Cornel Dinu: ,,Nu mai merg pe stadionul Dinamo!”

”Mister” nu a mai fost în ”Ștefan cel Mare” de 10 ani.

În cadrul emisiunii Playmaker de la Playsport, într-o intervenție telefonică exclusivă, Cornel Dinu a dezvăluit că nu a mai fost pe stadionul ”Ștefan cel Mare” de peste 10 ani.

,,Nu am fost la meciul la Dinamo, nu mai merg! Absolut deloc nu aș mai merge pe stadionul ”Ștefan cel Mare”, mai ales la ceea ce reprezintă așa zișii conducători ai lui Dinamo. Ultima dată la Dinamo, cred că am fost acum 11 ani, după ce am fost operat de urgență”, a spus Cornel Dinu.

Legendarul dinamovist a refuzat să mai meargă pe stadionul echipei sale de suflet din cauza faptului că a fost în total dezacord cu deciziile conducătorilor din ”Ștefan cel Mare”.

În ultimii ani, după ce s-a retras din fenomenul fotbalistic, Cornel Dinu a fost unul dintre cei mai fervenți critici ai fotbalului românesc.

În stilul său caracteristic, Dinu a făcut analize pertinente ale mutărilor și deciziilor luate la clubul său de suflet, Dinamo.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -