Se încheie o eră! Barcelona face anunțul oficial: Lionel Messi nu va mai continua pe Camp Nou

FC Barcelona a făcut anunțul de care se temeau toți fanii blaugrana: Lionel Messi nu va mai continua pe Camp Nou. Deși prelungirea acordului dintre cele două părți părea că se îndreaptă spre direcția bună, fotbalistul argentinian nu a acceptat oferta clubului.

Cotidianul Marca scrie că Messi și reprezentanții acestuia s-au întâlnit cu șefii Barcelonei, dar negocierile au eșuat. Messi avea un contract de 555 de milioane pe 4 sezoane, ceea ce îl făcea cel mai bine plătit sportiv din lume. Catalanii puteau să-i ofere un nou contract, dar pe o sumă limitată, având în vedere plafonul salarial impus de La Liga.

“Jucătorul a spus întotdeauna că vrea să continue. Nu există nicio îndoială că Leo vrea să continue la Barcelona. Facem progrese în toate negocierile. Este o dorință pe care o avem cu toții. Nu ne ascundem voința de a continua. Este un vis pe care vrem să-l facem realitate. Sperăm că acest lucru se va întâmpla cât mai curând posibil.

Trebuie să respectăm regulile, asta e realitatea, dar avem încredere că o putem face, fie prin reducerea masei salariale, fie printr-o formulă acceptabilă pentru La Liga. Există bunăvoință din partea La Liga, președintele La Liga este prima parte interesată ca cluburile să aibă jucători talentați. Este o problemă care există, dar avem încredere că o vom rezolva”, a declarat Laporta, în urmă cu câteva zile, citat de Mundo Deportivo.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -