Sorin Răducanu: “Burleanu a fost pus cu japca la FRF! Trebuia să fie la pușcărie!”

Sorin Răducanu, a intervenit la Radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Fluier Final” din 27 martie, pentru a discuta cu realizatorul Narcis Drejan, despre conducerea FRF.

“Eu mă duc în instanță cu Federația Română de Fotbal, pentru că la ora actuală încă am procese pe rol.

Dacă nu am mai ieșit în presă înseamnă că eu nu văd furtișeagurile și neregulile? V-am spus am procese cu ei. Mi-au cerut nenorociții aproape 30.000 de euro, drept cheltuieli de judecată. Au fost două dosare, în care eu am spus că nu aveau voie să convoace Adunarea Generală atâta timp cât ei nu existau în acte. Adică cei care au convocat Adunarea Generală nu erau în acte și nu aveau voie să convoace și să-mi refuze candidatura. Anul trecut, mi-au refuzat candidatura.

Există două statute pe site-ul FRF, unul este pentru UEFA și FIFA în care în 2011, Mircea Sandu a fost obligat (conform art.12) să specifice că nu au voie cluburile departamentale nu au voie să fie afiliate la FRF. Ce face magicul nostru care a fost pus cu 173 de votanți și au apărut 175 de voturi. Fostul meu prieten Gino Iorgulescu spunea că îi dă unul lui Avram și unul lui Burleanu. Trebuia reluată procedura de vot de la început. Deci a fost pus cu japca.

Eu vă spun doar ce se întâmplă în România, politicul fură cu FRF. Se fură sistematic și industrial la FRF

Eu și cu Tudor Iacov ne judecăm cu ei și le spunem clar: Casa de avocatură Bercea și asociații, care este susținută de SRI, am un articol al lui Radu Soviani, dacă vreți vă trimit că ei nu au contract de reprezentare juridică. Dumneavoastră știți ce înseamnă asta? Când două părți se duc la judecată, trebuie să facă un contract de reprezentare juridică, dumneavoastră știți că acel contract nu există? Știți ce înseamnă asta? Înseamnă înșelăciune și evaziune fiscală. Înseamnă că Burleanu nu mâine, ci de ieri trebuia să fie la pușcărie“, a spus Sorin Răducanu la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, wwlw.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -