Sorin Cîrțu: ,,Când pierzi șapte meciuri e greu să câștigi titlul”

Sorin Cîrțu, fost fotbalist și antrenor al Universității Craiova, a intervenit la Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Execuții Matinale” din 29 noiembrie, pentru a discuta cu realizatorii Daniel Nazare și Gabriel Maricescu, despre evoluția CSU Craiova împotriva celor de la FCSB.

,,Nu pot face o analiză pentru meciuri care se câștigă în min. 93. Meciurile câștigate în prelungiri înseamnă că e vorba de șansă sau de ghinion. În ceea ce privește rezultatul care ne-a amărât și suntem dezamăgiți de ce s-a petrecut aseară. Asta este, n-ai ce să faci, sunt lucruri care se întâmplă de multe ori în fotbal.

A fost o repriză a doua foarte bună, cu fotbal de calitate și au fost trei schimbari care au dinamizat echipa noastră, de aici și ce a rezulat în timpul meciului, cu șanse frumoase care le puteam transforma în goluri. Așa cum ei au luat avantaj în ultimele minute, așa și noi puteam să ne luăm avantaj în ultimele minute. Până la urmă, jocul frumos apare pe o reacție ofensivă și elevată. Fotbalul are două momente, momentul defensiv și momentul ofensiv, iar dacă vrei să obți niște rezultate ești obligat să le rezolvi în aceeași măsură. 

Am interpretat foarte prost momentul doi al fazelor fixe, pentru că o fază fixă pe care o are adversarul, întotdeauna se rezolvă când ești tu în posesia balonului sau mingea este undeva afară, atunci când e departe de poartă. 

La un obiectiv cum îl avem noi, de a câștiga acest campionat ca să ai șapte înfrângeri, e foarte greu să ieși campioană, dar știți cum e, în fotbal pot să treacă și celelalte echipe printr-o situație proastă cum suntem noi și știți cum e. Șapte înfrângeri e mult, nicio echipă nu iese campioană cu atâtea înfrângeri”, a spus Sorin Cîrțu la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -