Sorin Cârțu, despre echipa lui Mititelu Jr.: ,,Așa gândesc ei, gândire limitată”

Sorin Cârțu, președintele Universității Craiova, a intervenit telefonic la Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Execuții Matinale” din 4 octombrie, pentru a discuta cu realizatorii Gabriel Maricescu și Daniel Nazare, despre atmosfera de la derby-ul din Oltenia.

,,Am rămas cu gust amar pentru tot ce s-a întâmplat la meci și înaintea meciului. Am plecat pentru că meciul nu a fost văzut ca o rețetă financiară sau ca o întâlnire între două rivale chiar dacă se consideră că sunt două rivale. S-a început înainte cu graffiti la mine pe gard și cu comentarii aiurea. Uneori încarcă jucătorii, dar poate fi și împotriva ta. Era frumos să dea și ei fumigene, deoarece la stadion sunt permise multe, dar acolo în tribună, dar nu în oraș. Dacă ai fi văzut ce atmosferă a fost înainte de meci. Pe străzi a fost foarte multă poliție și jandarmerie, pentru a nu se isca vreun conflic. Înțeleg orgoliul, dar nu trebuie să recurgă la astfel de gesturi.

Ați văzut cum ne-au strigat jucătorii, după numere. Așa gândesc ei, nu este respectul pe care îl acordă adversarului. Până la urmă jucai cu o echipă de numere și te bucurai să bați o echipă fără jucători?”, a spus Sorin Cârțu, la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

Articole Similare

Daniel Isăilă: “Suntem la ani lumină. Acum banul vorbește și din...

Daniel Isăilă așteaptă o nouă provocare din zona arabă și spune că, deși au existat discuții cu echipe din România, preferă să rămână în...
- Advertisement -