Sorin Cârțu crede tot mai puțin în cucerirea titlului: “Avem 8 înfrângeri, pentru o echipă care vrea să ia campionatul, sunt multe”

Universitatea Craiova a câștigat pe teren propriu cu FC Argeș, scor 1-0, și se menține pe locul 5, cu 48 de puncte, cu doar o singură etapă rămasă de jucat înainte debutului play-off-ului.

Sorin Cârțu, președintele Univ. Craiova, a vorbit, în direct la Sport Total FM, despre echipa sa și despre obiectivul tot mai îndepărtat, cucerirea campionatului.

“Neagoe este un antrenor care își dorește un echilibru și așa este normal, să aibă acel echilibru între atac și apărare. Nu te încântă să faci nu știu câte acțiuni ofensive și să primești goluri și să iei bătaie. Trebuie să fie un echilibru.

Acum șansa lui Neagoe este să aibă la dispoziție lotul întreg, pentru că au fost niște meciuri, ca cel de la Voluntari, unde n-a avut 5-6 jucători și se simte, mai ales că mai ai și 2-3 cu niște probleme la echipă. Atunci ce are și el la dispoziție să pună în teren, dacă mai vin și accidentările, sigur se creează o problemă în ceea ce vrei să arăți.

Așteptăm play-off-ul, obiectivul îl știți de la început, campionat, cupă, din cupă am ieșit, în campionat suntem puțin departe, dar asta nu înseamnă că nu poți să recuperezi, cupe europene, sunt niște obiective intermediare. Primul e să fii în play-off și de aici să ataci cupe europene sau campionat. Dar este foarte important cu câte puncte intri în play-off. Mi-am spus punctul de vedere, avem 8 înfrângeri, pentru o echipă care vrea să ia campionatul, sunt multe. Vin meciuri tari, o să mai apară, cu cât se strâng mai multe înfrângeri, șansa de a fi campion se micșorează”, a declarat Sorin Cârțu.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -