Început de lună verde pe Supersocial, alături de redacția Sport Total FM. Bilet câștigător cu o cotă totală de 9,50

Echipa Sport Total FM te cheamă să te alături pe Superbet, astfel încât să putem schimba împreună păreri despre meciurile pe care pariezi! Echipa Sport Total FM a mizat pe un bilet cotă 9,50 la început de lună, iar rezultatul a fost câștigător!

Cu 100 de lei mizați, câștigul a fost de 950 de lei. S-a mizat pe un meci de tenis din cadrul turneului ATP Dubai, victoria lui Borna Coric în fața australianului Thanasi Kokkinakis, supercotă 1.80, alături de 2 meciuri din Superligă victoria Rapidului și a Universității Craiova și, în final, un meci de Premier League, victoria lui Liverpool cu Wolverhamtpon, la o cotă 1,53.

Din păcate, doar un singur parior a fost pe fază și a copiat biletul, așa că îți recomandăm să ne urmărești și tu pentru a avea șansa de a câștiga alături de noi.

Descarca aplicatia, vino pe chat și câștigă alături de Narcis Drejan.

Grupurile dedicate sunt însă pline de bilete prinse la diferite cote, dar și de bilete care urmează să se stabilească în acestă săptămână. Tot ce trebuie să faci este să instalezi aplicația Superbet de aici, iar dacă o ai deja, să-ți setezi profilul social. Apoi, e simpul! Navighezi prin grupuri, vizitezi secțiunile de bilete Populare, Big Win sau Ultimii Câștigători, intri pe chaturile meciurilor și vezi ce postează restul jucătorilor și iei cele mai bune decizii cu privire la pariurile tale viitoare.

Nu uita să lași la vedere și ce decizi tu să pariezi, pentru ca și alții să se poată inspira de la tine. În plus, cine știe, poate devii tu însuți un influencer, cum sunt deja câțiva foarte buni pe SuperSocial.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -