Vladimir Cohn: “Nu cred că schimbarea acționariatului la Dinamo va avea vreun efect pozitiv pe termen lung. Trbuie să ai câteva sonde de petrol în curte ca să ții o echipă”

Vladimir Cohn, fost acționar la Dinamo, actual președinte la FC Voluntari, spune că nu s-ar mai implica la clubul din Ștefan cel Mare și e de părere că ultimele schimbări de acționariat nu vor avea succes pe termen lung.

Omul de afaceri a declarat, în direct la Sport Total FM, că Dinamo are nevoie de un investitor puternic, iar proaspeții proprietari vor susține echipa doar câțiva ani.

“Sunt la Voluntari, ce să fac la Dinamo? Nu cred că schimbarea acționariatului și toate astea vor avea vreun efect pozitiv pe termen lung. Poate mai duc un an, doi, dar cred că Dinamo dacă nu va găsi un proprietar foarte, foarte dornic de performanță și capabil să aducă performanță, va fi greu. E treaba lor, să fie sănătoși, le dorim succes.

Nu știu ce bani are domnul Badea să revină, însă să ții o echipă de fotbal e destul de complicat, e o cheltuială constantă și fotbalul din România nu produce bani. Nicio echipă din România nu câștigă bani. Era un întreg complex de date care nu coincideau cu ideile mele, de aia m-am retras din acționariatul lui Dinamo. Fotbalul, organizarea, personajele… E complicat fotbalul și trebuie să ai câteva sonde de petrol în curte ca să ții o echipă de fotbal.

Totuși eu zic că multe din echipele actuale din camăionat care sunt sponsorizate de primării ar trebui susținute puternic de federație, de stat. La ora actuală, echipele astea formează grosul diviziei, au academii și promovează juniori și jucători locali. E o discuție lungă”, a explicat Vladimir Cohn.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -