Simona Halep, dezamăgită la sosirea la Cluj-Napoca: “Este mare păcat că nu vom avea spectatori la Transylvania Open”

Simona Halep, numărul 18 WTA și favorită principală a turneului Transylavnia Open, de la Cluj-Napoca, s-a declarat dezamăgită de faptul că publicul nu va avea acces în sală, din cauza noilor restricții impuse de Guvern, începând de azi.

„Sunt fericită să fiu aici, la Cluj, şi să particip la Transylvania Open. Am văzut pe reţelele sociale că turneul arată foarte bine. Este mare păcat că nu vom avea spectatori în sală. Abia aşteptam să mă întâlnesc cu fanii din România! Dar sunt fericită să mă întorc la Cluj, unde mă simt întotdeauna bine”, a spus Simona Halep, la sosirea pe aeroport.

Halep va debuta pe tabloul principal marți, 25 octombrie, contra Gabrielei Ruse.

La turneu mai participă și Emma Răducanu, campioana de la US Open, cu care Halep s-ar putea duela în semifinale.

Organizatorii Transylavnia Open sunt nemulțumiți pentru că turneul a prezentat un interes major în rândul iubitorilor de tenis. Aceștia au reclamat faptul că pierderile vor fi uriașe pentru ei și au încercat până în ultimul moment să obțină o derogare, fără succes însă.

 

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -