Dinu Tudoran, despre relația cu Becali: “Nu îmi dădea echipa, nu se băga la antrenament. Nea Gigi e de apreciat pentru ce face pentru fotbalul românesc”

Dinu Tudoran a vorbit despre perioada în care a fost antrenor principal la FCSB, dar și despre subiectul care era pe buzele tuturor, existând zvonuri că patronul Gigi Becali ar fi alcătuit echipa, iar antrenorul nu ar fi avut nicio putere.

Tehnicianul neagă că ar fi avut rol decorativ la FCSB și spune că deciziile erau luat exclusiv de acesta.

“Nu, nu îmi dădea echipa, nu se băga în antrenament. Am avut o discuție cu dânsul și cu Meme: <<Cum vezi echipa, cum vrei să jucăm?>>. Deci împreună cu el și cu Meme, la telefon.

De multe ori am făcut așa (n.r.: adică diferit față de cum o vedea Becali) și mi-a zis: <<Da, tată, nu e o problemă>>. Așa a zis, da. Era bine să îi fi avut atunci pe Keșeru, Budescu, jucători care fac diferența”, a spus Dinu Tudoran, la DigiSport.

De asmenea, fostul antrenor de la FCSB e de părere că Gigi Becali ar trebui apreciat mai mult pentru ce face pentru fotbalul românesc.

“Gigi, din punctul meu de vedere, e de apreciat pentru ce face pentru fotbalul românesc și mai ales pentru FCSB. Absolut tot, bază, salarii, tot. Mai ales în această perioadă, când știți ce probleme sunt, mai ales fianciare”, a mai declarat Tudoran.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -