Simona Halep a anunțat când se va lăsa de tenis: “Am avut dubii că mai pot continua”. Românca a anunțat noul antrenor

Simona Halep a transmis un mesaj privind viitorul carierei ei, chiar în ziua în care a împlinit 30 de ani. În ultima vreme au existat zvonuri, mai ales după nunta cu Toni Iuruc, că tenismena se va retrage curând pentru a se dedica vieții de familie, însă Halep a declarat că va mai juca pentru câțiva ani.

”Finalul carierei mele nu este aproape. Îmi doresc mult să mai joc. Am avut accidentări și am avut dubii că mai pot continua, dar acum sunt fit și-mi doresc să mai joc doi, trei, patru ani. În ultimii doi ani și jumătate, de când l-am cunoscut pe Toni, mă încurajează să joc cât mai mult, e un plus pentru viața mea profesională.

E emotiv în tribună. Preferă să stea mai departe de lojă. A mai stat în lojă și am pierdut, e superstițios.

Visez la copii, la o familie mare și fericită pentru următorii 30 de ani. Îmi doresc să mai joc tenis în următorii ani și să fiu sănătoasă. Se schimbă treaba cu sau fără tenis. Îmi doresc să rămân în tenis. Am început să gust tenisul fără presiune și fără stres.

După ce mă voi lăsa de tenis, îmi doresc să am și copii. M-am schimbat, sunt mai relaxată cu oamenii. Vorbesc mai mult, sunt mai veselă, sunt doritoate de noi ieșiri, de noi prieteni”, a spus Simona Halep, conform as.ro.

Simona Halep a dezvăluit și numele noului antrenor, după despărțirea de Daren Cahill. Adrian Marcu va face deplasarea în SUA.

„Domnul Dobre este în echipă şi a venit şi domnul Marcu. Avem o echipă completă. Plec la aceste turnee cu domnul Marcu. Întotdeauna am avut afinitate cu dumnealui. În 2013, am avut rezultate foarte bune. Singur nu poţi la acest nivel, e presiune. Sunt emoţii înainte de meciuri.

Trebuie să fie o persoană care are încredere în tine şi trebuie să am şi eu încredere în ea, să îmi ofere linişte”, a spus Halep, potrivit sursei citate.

Fostul lider mondial va participa la Indian Wells (California, 6-17 octombrie), Kremlin Cup (Moscova, 18-24 octombrie) și Transylvania Open (Cluj-Napoca, 25-31 octombrie).

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -