Presa italiană anunță transferul lui Ianis Hagi la AS Roma în această iarnă. Ar urma să fie cel mai scump transfer al unui român din istorie

Ianis Hagi ar urma să prindă transferul carierei, la 22 de ani. Presa din Italia scrie că românul este dorit la AS Roma de Jose Mourinho, iar mutarea este una iminentă în această iarnă.

Mijlocașul lui Rangers a ajuns în Scoția în ianuarie 2020, de la Genk, sub formă de împrumut, și a fost transferat definitiv de trupa lui Steven Gerrard în vara aceluiași ani, contra sumei de 3.5 milioane de euro. Acum, jurnaliștii italieni vorbesc despre o sumă de transfer generoasă, de 20 de milioane de euro.

“Roma a fost una dintre protagonistele din Italia în perioada de mercato și nu vrea să se oprească aici. Jose Mourinho a cerut un alt jucător ofensiv, considerând că Borja Mayoral nu mai face parte din planurile sale și va pleca din capitală în ianuarie.

Giallorossii au pus ochii pe Ianis Hagi, jucător care evoluează în Scoția, la Rangers. Negocierile dintre părți sunt foarte avansate și tânărul fotbalist, care poate juca atât ca atacant, cât și ca playmaker, poate deveni jucătorul Romei în ianuarie. Asta i-ar deschide drumul lui Mayoral către Celta Vigo”, scriu cei de la calciomercatoweb.it.

În prezent, recordul pentru prețul de transfer dintre jucătorii români îl deține Adrian Mutu, 19 milioane de euro, de la Parma la Chelsea. Topul este completat de Cristi Chivu, 18 milioane de euro, de la Ajax la Roma și Denis Man, 13 milioane de euro, de la FCSB la Parma.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -