Serena Williams a anunțat că se retrage de la US Open 2021

Serena Williams a anunțat că se retrage de la US Open 2021, din cauza accidentării pe care a suferit-o la un tendon în timpul turneului de la Wimbledon.

Aflată în prezent pe locul 22 WTA, fostul lider mondial își vede tot mai departe visul de câștiga cel de-al 24-lea turneu de Mare Șlem și de a egala astfel recordul deținut de legendara Margare Court.

Serena Williams, care va împlini 40 de ani în septembrie, s-a accidentat la Wimbledon, iar medicii au sfătuit-o că o participare la Flushing Meadows ar putea afecta recuperearea.

“După o analiză atentă și luând în calcul sfaturile doctorilor și echipei medicale, am decis să mă retrag de la US Open pentru a permite corpului meu să se recupereze după accidentarea la tendon. New York este unul dintre cele mai spectaculoase orașe din lume și unul dintre locurile mele preferate să joc. O să-mi lipsească fanii, dar voi susține pe toată lumea de la distanță.

Mulțumesc pentru suportul vostru continuu și pentru dragoste. Ne vedem curând”, a scris Serena Williams.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -