Sepsi Sf. Gheorghe strânge cureaua. Laszlo Dioszegi: “Nu ne permitem să ardem gazul și curentul degeaba. Ținem terenul la 8-9 grade”

Laszlo Dioszegi a vorbit, în direct la Sport Total FM, despre situația echipei sale, obiectivele acesteia, dar și despre situația financiară a clubului.

Patronul covăsnenilor spune că se concentrează pe a economisi cât mai mult resursele, având în vedere prețurile crescute ale gazelor naturale și curentului. Totuși, Dioszegi spune că e dispus să facă 1-2 transferuri, în eventualitatea în care Cristiano Bergodi va solicita acest lucru.

“O să fim printre echipele care o să țină seamă de greutățile cu gazele și curentul. Eu cred că toată lumea o să-și dea seama când vin facturile în februarie și martie pentru decembrie și ianuare. Eu așa consider, că trebuie să fim responsabili și într-adevăr prețul gazelor și al curentului eletric s-a dus prea mult și trebuie să luăm măsuri. Nu putem și nu cred că există un grup în România care să-și permită să ardă gazul și curentul degeaba.

Noi avem grijă de teren, dar terenul nostru în momentul de față este la 8-9 grade, deci nu lăsăm gazul să meargă la 20-25 de grade cum a fost anul trecut. Dar și acum, în momentul de față, terenul arată impecabil și înainte de meci cu 2-3 zile o să dăm drumul ca să avem ceea ce trebuie pentru meciul respectul. Dar așa nu lăsăm când echipa noastră e plecată în Antalya, nu lăsăm gazul și curentul să se ducă în aer.

Eu am vorbit cu domnul Bergodi și a zis că este de ajuns lotul pe care îl avem pentru țelul nostru. Noi niciodată nu am afirmat că vrem să câștigăm campionatul sau vrem să terminăm între primele 3 locuri. Ținta stabilită e să intrăm în play-off și a zis domnul Bergodi că cu lotul de care dispunem putem să realizăm și nu vrea alte transferuri, fiindcă atunci poate dereglăm puțin echipa. Am spus că dacă vrea 1-2 transferuri noi suntem dispuși, dar el a zis că în momentul de față avem o trupă care poate să atingă țelul”, a declarat Dioszegi.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -