Sepsi Sf. Gheorghe strânge cureaua. Laszlo Dioszegi: “Nu ne permitem să ardem gazul și curentul degeaba. Ținem terenul la 8-9 grade”

Laszlo Dioszegi asista la meciul de fotbal dintre AFK Csikszereda Miercurea Ciuc U19 si Sepsi OSK Sfantu Gheorghe U19, finala Cupei Elitelor U19, desfasurat pe Stadionul Rapid din Bucuresti, joi 19 mai 2022. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Laszlo Dioszegi a vorbit, în direct la Sport Total FM, despre situația echipei sale, obiectivele acesteia, dar și despre situația financiară a clubului.

Patronul covăsnenilor spune că se concentrează pe a economisi cât mai mult resursele, având în vedere prețurile crescute ale gazelor naturale și curentului. Totuși, Dioszegi spune că e dispus să facă 1-2 transferuri, în eventualitatea în care Cristiano Bergodi va solicita acest lucru.

“O să fim printre echipele care o să țină seamă de greutățile cu gazele și curentul. Eu cred că toată lumea o să-și dea seama când vin facturile în februarie și martie pentru decembrie și ianuare. Eu așa consider, că trebuie să fim responsabili și într-adevăr prețul gazelor și al curentului eletric s-a dus prea mult și trebuie să luăm măsuri. Nu putem și nu cred că există un grup în România care să-și permită să ardă gazul și curentul degeaba.

Noi avem grijă de teren, dar terenul nostru în momentul de față este la 8-9 grade, deci nu lăsăm gazul să meargă la 20-25 de grade cum a fost anul trecut. Dar și acum, în momentul de față, terenul arată impecabil și înainte de meci cu 2-3 zile o să dăm drumul ca să avem ceea ce trebuie pentru meciul respectul. Dar așa nu lăsăm când echipa noastră e plecată în Antalya, nu lăsăm gazul și curentul să se ducă în aer.

Eu am vorbit cu domnul Bergodi și a zis că este de ajuns lotul pe care îl avem pentru țelul nostru. Noi niciodată nu am afirmat că vrem să câștigăm campionatul sau vrem să terminăm între primele 3 locuri. Ținta stabilită e să intrăm în play-off și a zis domnul Bergodi că cu lotul de care dispunem putem să realizăm și nu vrea alte transferuri, fiindcă atunci poate dereglăm puțin echipa. Am spus că dacă vrea 1-2 transferuri noi suntem dispuși, dar el a zis că în momentul de față avem o trupă care poate să atingă țelul”, a declarat Dioszegi.