Deian Sorescu a oferit primele declarații în tricoul FCSB-ului: “A fost o decizie pe moment. Vreau să fiu judecat după evoluții, nu după echipa la care am fost”

Deian Sorescu a fost prezentat la FCSB, după ce a fost împrumutat până în vară de la polonezii de la Rakow, cu posibilitate de transfer definitiv. Fostul jucător al lui Dinamo a vorbit despre noua provocare, spunând că decizia luată a fost una de moment.

Totodată, fotbalistul a declarat că vrea să fie judecat prin prisma evoluțiilor sale, și nu din cauza trecutului său de la Dinamo, marea rivală a FCSB-ului.

„Mă simt bine și sunt nerăbdător să încep primul antrenament cu băieții. A fost ceva pe moment. Nu m-am gândit că aș putea face schimbarea asta în cantonament, dar mă bucur că am reușit să vin la o echipă mare, cu o istorie foarte bogată. Sper să facem o treabă frumoasă împreună.

Pe plan personal vreau să am continuitate, așa cum am avut în ultima parte în campionatul Poloniei, în care am avut evoluții bune. În ceea ce privește echipa, vreau să ne atingem obiectivul și să luptăm acolo sus. Dar nu vreau să vorbesc acum pentru că este drum lung, mai sunt multe etape până la terminarea campionatului regular.

Sper să fiu la fel de bine primit de fani așa cum am fost de colegi. Vreau să fiu judecat după evoluții, nu după echipa la care am fost (n.r. Dinamo). Sunt un jucător profesionist și îmi fac treaba la orice echipă voi fi”, a declarat Sorescu.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -