Selecționerul Islandei vrea să-i strice planurile lui Rădoi: “Sunteți favoriți, iar noi vom încerca să vă încurcăm”

Arnar Vidarsson, selecționerul Islandei, a vorbit înaintea meciului de mâine seară, de pe stadionul Ghencea, despre șansele la calificare, dar și despre obiectivul naționalei sale în deplasarea de la București.

Islanda mai are doar șanse matematice să se califice la baraj, iar România, în cazul unei victorii, naționala noastră merge 99% la baraj, având în vedere că ultima partidă este cu Liechtenstein. Totuși, Vidarsson spune că vine să încurce naționala lui Rădoi.

”România este favorită în acest moment, este pe locul doi în grupă, are nevoie de victorie, iar noi vom încerca să o încurcăm. Știm că va fi un duel disputat, România are nevoie de victorie pentru a merge în Liechtenstein cu șanse de calificare.

România e nevoită să atace, dar nu știu dacă o va face încă din startul meciului. Poate o se să păstreze pentru ultimele 10 minute. Știu că Mirel Rădoi a tratat diferit ultima jumătate de oră a meciului tur, așa că mă aștept la ceva asemănător.

Mă bucur că mă aflu aici, am mai fost acum mulți ani, ca jucător. Mă bucur să văd un stadion frumos, cu un gazon perfect.

E păcat că vor fi tribunele goale, știu că românii sunt foarte pasionați la fotbal. E singurul lucru care mă întristează, dar ne aflăm aici să oferim un meci frumos”, a spus selecționerul Islandei.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -