Se anunță revoluție la Dinamo! Cine va prelua pachetul majoritar al acțiunilor la clubul din Ștefan cel Mare la 1 ianuarie

Conducerea lui Dinamo a luat ieri o decizie neaștepată și l-a demis pe Mircea Rednic, cu efect imediat. Fanii din DDB, care îl susțineau pe antrenor, au reacționat dur, iar situația devine tot mai complicată, atât din punct de vedere sportiv, dar și administrativ.

Flavius Stoican a fost numit pe banca tehnică, dar schimbările nu se opresc aici. Cornel Țălnar spune că de la 1 ianuarie Dorin Șerdean va prelua machetul majoritar de acțiuni. În plus, fostul acționar a declarat că suporterii din PCH sunt principalii vinovați pentru dezastrul de la Dinamo.

„Eu nu am crezut niciodată că în istoria acestui club se poate întâmpla așa ceva. Dezastrul este rezultatul celor din PCH! După ce au preluat echipa, ei au dus-o în moarte clinică.

Sperăm ca din 1 ianuarie, când domnul Șerdean va prelua pachetul acțiunilor, lucrurile se vor schimba.

Sunt optimist pentru că există discuții cu mai mulți posibili investitori interesați, entități, care au așteptat ca planul de reorganizare să fie aprobat și să treacă, ca să știe care sunt datoriile și să înceapă negocierile. Aceștia vor să vină, să bage banii necesari și să scoată cât mai repede clubul din insolvență. Există această oportunitate”, a spus Cornel Țălnar pentru playsport.

Dorin Șerdean a avut o întâlnire în vară cu Pablo Cortacero în vară pentru a prelua acțiunile, dar lucrurile nu s-au concretizat pe moment. În prezent, Cortacero deține 72,87% din acțiuni, DDB are 20,06% din club, CS FC Dinamo – 7,03%, iar Corenl Dinu deține 0,013%.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -