Vivi Răchită, despre noul selecționer: “Păi dacă nici Mutu, cine? Poate ne trezim cu Stoichiță”

Valeriu Răchită crede că situația viitorului selecționer la echipa națională este în mare rezolvată. 

Răchită a declarat, în direct la Sport Total FM, că după refuzul lui Dan Petrescu de a prelua naționala era așteptat, iar Adi Mutu va fi cel numit de FRF.

“Da, mă așteptam ca Petrescu să refuze, el a plecat pe un proiect de 2 ani la CFR. Va câștigă din nou campionatul, va merge în cupele europene, în schimb, la echipa națională nu are lotul de jucători pe care și l-ar fi dorit. La CFR paote să aducă 5-6 străini, să își facă echipa așa cum și-o dorește, dar la echipa națională poate să aducă doar români și de unde români?

Că nu prea mai avem de valoare pentru echipa națională și pentru ceea ce își dorește el. Îl cunosc foarte bine, am fost coechipieri, vrea să câștige și între prieteni, nu doar meciurile oficiale, atât de încrâncenat este. Cerd eu că nu era momentul acum, poate că Gică Hagi să facă o generație pentru ceea ce își dorește Petrescu din punct de vedere al performanțelor.

Vine Adi Mutu, poate Adi cu flerul lui, cu valoarea lui pe care a avut-o de mare fotbalist. Singurul român, și nu cred că se va mai naște unul care să marcheze peste 100 de goluri în Seria A, a avut și acea generație la campionatul european din Ungaria, o grupă infernală, a ieșit bine, poate Adi fiind apropiat de vârsta lor, mai tânăr ca Petrescu, să găsească liantul necesar să mai facem și noi performanțe la echipa națională.

Păi dacă nici Mutu, cine? Nu mai era niciun nume pe listă. Poate ne trezim cu Stoichiță, mi-a fost și antrenor secund și principal. Totuși, nu cred că se va mai întoarce în antrenorat pentru că are treaba lui la comisia tehnică”, a declarat Valeriu Răchită.

Discuția integrală poate fi ascultată mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -