Despre cele mai bune jocuri video lansate în 2021, într-o nouă ediție ,,Total Game”. Miercuri, de la ora 18:00, la Radio Sport Total FM

Miercuri, 22 decembrie 2021, de la ora 18:00, veți putea asculta o nouă ediție a emisiunii Total Game, cu Narcis Drejan si Cosmin Aioniță, doar la Sport Total FM!
După cum v-am promis, veți avea parte de o ediție specială a emisiunii, pe parcursul căreia, împreună cu prietenul nostru Vlad Zotta, vom discuta despre cele mai bune jocuri video lansate in 2021.
Mai mult, ascultătorii noștri vor avea ocazia de a câștiga mai multe premii: un joc NHL 22 pentru PlayStation 5, doua jocuri Farming Simulator 22 pentru PlayStation 5, precum și trei abonamente PlayStation Plus pentru 3 luni.
Așadar, miercuri, 22 decembrie 2021, cu începere de la ora 18:00, ne auzim pe 105,8 FM in București (pentru lista frecvențelor aferente orașelor din provincie accesați https://sptfm.ro/harta-statii-sptfm) sau direct pe http://sptfm.ro/live-stream/.
Sport Total FM poate fi recepționat si prin intermediul aplicației TuneIn.

Articole Similare

Daniel Isăilă: “Suntem la ani lumină. Acum banul vorbește și din...

Daniel Isăilă așteaptă o nouă provocare din zona arabă și spune că, deși au existat discuții cu echipe din România, preferă să rămână în...
- Advertisement -