Scandal la conferința Rapidului. Adi Mutu: “N-am văzut așa ceva! Nu sunt pupincurist”

Mutu a fost prezentat astăzi oficial în cadrul unei conferințe de presă la care au mai participat patronul Victor Angelescu și președintele Daniel Niculae.

Adrian Mutu a fost întrebat de un reporter dacă va săruta steagul Rapidului în cazul în care i se va cere, iar antrenorul s-a enervat de întrebările agasante ale reporterului.

,,N-am niciun fel de problemă. Aveți niște întrebări… pe cuvântul meu de onoare dacă am văzut așa ceva. Stau și mă gândesc la diferențele cu conferințele de presă făcute la viața mea și ce întrebări primesc în România. Sunteți incredibili, n-am văzut așa ceva. Tu dacă ai vedea-o pe Sharon Stone, ai săruta-o? Pui întrebări care n-au sens. Sunt la Rapid și bineînțeles că reprezint acest club.

Dacă cineva spune să pup steagul, îl pup fără niciun fel de problemă pentru că acum reprezint Rapidul, fiind antrenorul Rapidului. Nu sunt niciun pupincurist, nu o fac ca să mă pun bine cu suporterii. Cine mă cunoaște pe mine, știe că nu sunt genul ăsta care să se dea bine cu suporterii. Sunt al României, nu al vreunei echipe. Degeaba puneți întrebările astea. Dacă eu merit să mi se strige numele, voi merita pentru că am construit asta prin rezultate. Nu cer înainte nimic. Eu o să demonstrez”, a spus Mutu, la conferință.

Reporter: Cristian Barbu

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -