S-ar fi vrut deturnarea lui Edi Iordănescu de la FCSB spre CFR

Conferinta sustinuta de Edi Iordanescu in calitatea de noul antrenor al CFR Cluj, in Cluj-Napoca, miercuri, 13 iunie 2018. Inquam Photos / Manases Sandor

Vivi Răchită, fost fundaș la Petrolul și Steaua, a lansat o ipoteză incredibilă: CFR Cluj ar fi încercat să-l deturneze pe Edi Iordănescu din drumul către FCSB! În vară, clujenii au bătut palma cu Șumudică la scurt timp după ce acesta aproape că ajunsese la o înțelegere cu Becali. 

Deși oficialii lui CFR Cluj au emis un comunicat în care dau asigurări că nu s-a pus problema demiterii lui Marius Șumudică, aceștia sunt contraziși de Valeriu Răchită.

„Ştii care a fost zvonul de ieri? Că, după dezastrul de la Belgrad, un conducător al CFR-ului a încercat să-l deturneze pe Edi de la FCSB spre CFR. Şi este veridic, s-a discutat într-un cerc restrâns. Pentru că nu semnase cu FCSB.

Edi, fiind un om de cuvânt, îşi dăduse acordul şi a spus: «Chiar dacă nu am semnat, ne-am înţeles, mâine voi semna contractul şi nu mă întorc la CFR»”, a declarat Valeriu Răchită, la Look Sport Live