România pe locul 3 înainte de ultima rundă. Suntem pe cale să ratăm barajul pentru Campionatul Mondial

România a ratat o mare victorie în fața Islandei, după ce Ianis Hagi a trimis mingea în bară, chiar în ultimele minute de joc.

Jucătorii echipei naționale s-au încurcat incredibil în fața jucătorilor islandezi. Acum, jucătorii români se vor pregăti pentru meciul cu Liechtenstein, însă vor tremura deoarece Macedonia de Nord se va califica la baraj dacă îi vor învinge pe islandezi.

La acest moment, echipa România se află pe locul 3 în clasament și doar o minune ar putea să ne trimită la baraj. Singura șansă ca România să ajungă la baraja, este ca Macedonia să facă egal sau să piardă cu Islanda, iar România să bată obligatoriu la Liechtenstein.

Selecționerul Mirel Rădoi a avut un discurs dur după meci și a spus că acest 0-0 este un eșec uriaș: ,,Când e ceva la îndemâna noastră nu putem să-l luăm, noi trebuie să ne chinuim. Sunt foarte dezamăgit, și eu și jucătorii. Îmi pare rău pentru echipa națională, pentru suporteri, pentru toți cei care aveau așteptări și i-am dezamăgit. Am avut 20 de șuturi, dar nu mi-a plăcut cum am evoluat. Am avut o posesie lentă, previzibilă, de multe ori n-am reușit să verticalizăm imediat.”

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -