Record fabulos la Campionatul European de lupte, găzduit de București: “Peste 1.100 de participanți!”. Toate detaliile

În aceste zile, Bucureștiul este gazda unui turneu extrem de important din lumea sportului. În Sala Polivalentă din Capitală, se desfășoară Campionatul European de lupte, pentru seniori, în perioada 12-18 februarie.

Răzvan Pîrcălabu, președintele Federației Române de Lupte, a vorbit la Sport Total FM, în emisiunea realizată de Horațiu Sima și Răzvan Toma, despre competiția majoră găzduită de București.

Pîrcălabu a anunțat că Europeanul din acest an a adunat un număr record de participanți: peste 1.100, din peste 42 de țări.

“În Sala Polivalentă din București, începând de astăzi (n.r. – 12 februarie) până duminică va avea loc Campionatul European pentru seniori la lupte libere masculin, lupte libere feminin și lupte greco-romane. Vom avea peste 30 de campioni mondiali și olimpici la toate cele 3 stiluri, la această selectă competiție. Suntem tare mândri că îi avem alături de noi pe președintele forului mondial și european de lupte.

Sunt prezente aproape toate țările afiliate la Federația Europeană de lupte. La congresul anual al Federației Europene, organizat duminică la Novotel, au fost 48 de participanți. Sunt peste 42 de delegații la Campionatul European.

Este un record în istorie ca participare pentru un Campionat European de seniori. Peste 1.100 de participanți. S-a depășit cu peste 300 numărul precedentului record. Sala Polivalentă va găzdui cei mai mari luptători din Europa, la ora actuală, din toate națiunile.”, a spus Răzvan Pîrcălabu, la emisiunea “Trafic Sport”

Ascultă aici toate detaliile despre Campionatul European de lupte, din partea lui Răzvan Pîrcălabu:

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -