Audio | Valeriu Iftime, “bântuit” de gândul retrogradării: “Mi-e frică de mor!”. Ce a spus despre Bogdan Andone

Valeriu Iftime s-a arătat foarte dezamăgit după remiza de la Arad, scor 2-2. FC Botoșani a fost egalată în minutul 90 de UTA, deși arădenii jucau în inferioritate numerică de aproximativ 20 de minute.

Același scenariu s-a petrecut și în meciul tur, când UTA a smuls un punct la Botoșani în minutul 90+7, tot în 10 oameni.

În direct la Sport Total FM, Valeriu Iftime a comentat, în stilul său caracteristic, egalul de la Arad.

“Cu UTA, legea necompensației e scrisă de două ori. Și în tur m-au egalat acasă, tot în 10 oameni, tot în prelungiri. Și aseară la fel, am avut 3 ocazii mari de a marca și tot ei au dat gol…

Îmi pare rău, de asta era și tristețea lui Bogdan (n.r. – Andone, antrenorul Botoșaniului). M-am uitat la câteva ocazii, puteam să dăm 3-1 și la revedere. Aseară am pierdut două puncte, pur și simplu le-am dat noi din buzunar! Asta e tragic. E destul de greu de gestionat, când orice punct contează.”, a spus Valeriu Iftime, la emisiunea “Execuții matinale”.

Valeriu Iftime are încredere că Bogdan Andone va continua la Botoșani

Valeriu Iftime a explicat că urmează să aibă o discuție cu Bogdan Andone în cursul zilei de astăzi. După meciul de la Arad, antrenorul Botoșaniului a lăsat de înțeles că ia în calcul o posibilă demisie, însă finanțatorul moldovenilor nu crede în acest scenariu.

“N-a spus că vrea să plece. Îl înțeleg. Era trist, trist. L-am sunat ca să-l încurajez. Și eu sper în legea compensației, că Dumnezeu îți dă, dar îți și ia. Era destul de trist aseară, urmează să ne vedem azi după-amiază când ajunge la Botoșani. Dar nu cred că poate fi vorba de o plecare.”, a continuat Iftime.

De asemenea, Iftime s-a arătat total surprins de victoria obținută de Dinamo pe terenul campioanei Farul, scor 2-0.

Patronul lui FC Botoșani a recunoscut că “tremură” la gândul retrogradării. Botoșani și Dinamo se află pe ultimele două locuri din SuperLiga, cu câte 19 puncte.

“Am aflat că a bătut Dinamo și tare m-am întristat. Nu credeam că e 2-0 pentru Dinamo. Am zis ‘nu pot să cred, înnebunesc!’.

Noi ne-am ridicat nivelul față de tur, când nu munceau jucătorii. Asta m-a costat foarte tare. Dar acum am o echipă foarte bună. Dacă aveam și noi 23 de puncte acum, ne distram. Dar încă mi-e frică. La 19 puncte… Mi-e frică de mor!”, a mai adăugat Valeriu Iftime.

Ascultă aici interviul integral cu Valeriu Iftime:

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -