Răzvan Lucescu: “În 2022 mi-au furat finala Cupei. Arbitrii nu vor să vadă VAR-ul, iar televiziunea nu dă nicio reluare”

Răzvan Lucescu, tehnicianul formației din Salonic – PAOK, a intervenit la Radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Fluier Final” din 17 februarie, pentru a discuta cu realizatorii Narcis Drejan și Dragoș Borchină, despre fotbalul din Grecia.

“Băieții mi-au făcut un tort de ziua mea și am sărbatorit, dar ideea este să avem căldura și concentrarea de meciul care urmează. Asta este poate puțin exagerat, dar așa sunt eu, pentru că un antrenor are responsabilități imense și normal că toate gândurile se îndreaptă spre următorul meci. Cred că așa se întâmplă în fiecare săptămână și în fiecare lună, și cam 11 luni sunt la fel. Nu reușesc să mă bucur de nimic pentru că întotdeauna în mintea mea este meciul care urmează. Singura perioadă în care mă pot relaxa și mă pot bucura de ce este în jurul meu este vacanța.

Cei din Atena au ajuns să fie foarte agresivi cu mine la persoana mea, un lucru care îmi confirmă că ceea ce spun eu este foarte corect și relatez faptele, 2017 și 2018 mi-au furat un titlul, în 2021 și 2022, finala Cupei. Totul era în regulă dacă erau greșeli de arbitraj, dar erau susținute de VAR și ne-au făcut să pierdem Cupa, întotdeauna există o rigiditate împotriva PAOK.

Acum, la Tripoli, este inimaginabil ce s-a întâmplat în minutul 94, al doilea gol a fost marcat dintr-o poziție de ofsaid de de 3 metri, o poziție foarte clară un joc de la ofsaid foarte ușor de interpretat pentru toți arbitrii. Nici nu au vrut să vadă VAR-ul și mai ales televiziunea care nu a arătat nicio reluare ne arată că tot ceea ce spun eu este adevărat“, a spus Răzvan Lucescu la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -