Sorin Cârțu: “Erau supărați cei de la FCSB că nu a dat Coman gol. Păi cum naiba să dea Coman gol cu stângul?”

Sorin Cârțu, a intervenit la Radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Fluier Final” din 21 februarie, pentru a discuta cu realizatorii Narcis Drejan și Sile Constantin, despre rezultatul de egalitate din partida Universitatea Craiova – FCSB.

“Nu a fost un rezultat să spui că te scoate din nu știu ce stare și intri în nu știu ce extaz. La ce s-a întâmplat pe teren, chiar dacă sunt eu acuzat de nu știu ce subiectivism, dar mi s-a părut așa echitabil, așa cum ei au dat în primul minut golul, și noi am dat la sfârșit. Pe parcursul jocului am văzut nu știu ce comentarii că am dat și am fost pus presiunii de către FCSB, dar n-am înțeles de ce pentru că ei au avut doar 33% posesie. Cu 33% posesie nu cred eu că poți să pui nu știu ce presiune. 

Erau supărați că nu a dat Coman gol, păi ce naiba să dea Coman gol cu stângul? Păi câte goluri a dat Coman cu stângul? Dacă le numărăm sunt puțini, nici nu știu dacă a dat goluri cu stângul. Plus de asta a dat și pe portar, și ocazia mare cred eu că a fost acolo la corner, care s-a lăsat liber și nici eu nu știu cum a dat pe poartă acolo. 

Craiova este din ce în ce mai bine! V-am spus că cea mai mare ocazie din meci noi am avut-o. Putea să fie egalarea mai devreme, nu în ultimele minute. S-au văzut multe șuturi anemice care intră în poartă, dar acum intrăm în sfera cealaltă că era prea mult, dar nici una nici alta nu au arătat că ar fi meritat mai multe decât rezultatul acesta de egal“, a spus Sorin Cârțu la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -