Dani Coman: “Nu ne-am revenit după pierderea celor 9 puncte! Ne luptăm să nu retrogradăm”

Dani Coman, președintele de la FC Hermannstadt, a intervenit la Radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Fluier Final” din 18 februarie, pentru a discuta cu realizatorul Narcis Drejan, despre sancțiunea de nouă puncte după procesul de la TAS. 

FC Hermannstadt a pierdut procesul de la TAS, iar sancțiunea de nouă puncte din campionat rămâne în vigoare.

Așadar, ”confiscarea” celor nouă puncte o duce pe FC Hermannstadt din zona locurilor de play-off, în zona locurilor de play-out, cu emoții mari pentru salvarea de la retrogradare.

Depunctarea celor de la FC Hermannstadt a fost dictată la finalul lunii decembrie, din cauza unor datorii pe care clubul sibian le aveau și nu le-au achitat la timp.

“Se pare că noi încă nu ne-am revenit după pierderea celor 9 puncte, dar eu sunt convins că odată cu revenirea jucătorilor accidentați, și aici mă refer la Stoica și la Baba Alhassan, în momentul în care și Iancu va fi pregătit 100%, în acel moment toate lucrurile vor arăta altfel. Eu am încredere în echipă și sunt convins că nu vom avea emoții cu retrogradarea, chiar dacă va fi un play-out intens. 

Din păcate s-au pierdut cele nouă puncte. Gata, am spus stop! Din acest moment ne gândim la viitor, ce a fost s-a terminat. De acum încolo ne vom pregăti pentru obiectivul pe care îl avem acum, acela de a rămâne în prima ligă. 

Eu sunt convins că jucătorii au fost afectați foarte tare și s-a discutat intens în ultima vreme de cele 9 puncte pe care ei le-au pierdut“, a spus Dani Coman la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -