Răzvan Enescu, multiplu campion național la săritura cu prăjina: “La primul contact cu prăjina, am căzut pe spate, de și acum mi-amintesc cât m-a durut”

Luni, 17 octombrie, la emisiunea Trafic Sport, Răzvan Toma l-a avut invitat pe multiplul campion național la săritura cu prăjina, Răzvan Enescu. Acesta a povestit întâmplări din carieră dar a dat și detalii tehnice referitoare la acest spectaculos dar foarte dificil sport, săritura cu prăjina.
,,Tata, care a practicat și el acest sport, a fost cel care m-a dus și îndemnat să sar și eu.
Am făcut și ceva volei. Dar voleiul mi s-a părut sport de birou față de săritura cu prăjina. L-am preferat pe cel din urmă, pentru că voiam mai multă acțiune, voiam să simt că depun cu adevărat efort.
La primul contact cu prăjina, am căzut pe spate, de și acum mi-amintesc cât m-a durut.
De vreo patru ani caut să aflu exact cât titluri naționale am câștigat. N-am terminat, deocamdată am ajuns la vreo douăzeci și ceva. Într-una dintre puținele dăți când am purtat haina militară, după o consfătuire, luasem din greșeală mantaua lui Ilie Ceaușescu. Pe lângă faptul că a lui era de general, iar a mea de plutonier adjutant, el avea o înălțime în jurul a 1,70 m, iar eu 1,94”, a spus Răzvan Enescu la Radio Sport Total FM.
Întreaga discuție poate fi ascultată, dând click pe link-ul de mai jos.
[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -