Rapid l-a transferat pe Xian Emmers, mijlocas ofensiv care a fost 6 ani sub contract cu Inter Milano

Rapid a mai reușit un transfer, chiar în ultima zi a perioadei de mercato. Giuleștenii au obținut semnătura lui Xian Emmers, mijlocaș ofensiv în vârstă de 23 de ani, care a fost 6 ani sub contract cu Inter Milano, atât la juniori, cât și la seniori.

Belgianul a semnat în 2015 cu Inter Milano și a evoluat în Primavera și în Youth League, pentru ca mai apoi să fie împrumutat la mai multe echipe, nereușind să debuteze la echipa mare a milanezilor.

În 2021, Emmers a fost transferat definitiv de Roda Kerkrade, în liga a doua olandeză, unde a marcat 10 goluri și a oferit 8 pase decisive, în cele 34 de jocuri disputate sezonul trecut.

Sunt foarte fericit și entuziasmat să semnez cu Rapid. Am așteptat mult timp, așa că sunt nerăbdător să cunosc suporterii. Am auzit multe despre ei, că sunt minunați. Abia aștept să simt atmosfera.

Am fost prezent la meciul cu FCSB și am fost impresionat. Eu vin din liga secundă din Olanda și e foarte diferit, așa că sunt foarte entuziasmat să cunosc suporterii.

Știu că Rapid a renăscut și că acum își reclădește parcursul în fotbal. Este similar cu punctul în care se află cariera mea în momentul de față. Este o potrivire minunată”, a spus Xian pentru fcrapid.ro

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -