Costel Lazăr, președintele Petrolului: “Suporterii poartă echipa spre victorie. Din ticketing estimăm că vom încasa 20% din bugetul clubului”

Nou-promovata Petrolul Ploiești are un start lansat în Superligă și ocupă locul 3, cu 17 puncte, după 9 etape disputate.

Costel Lazăr, președintele clublui, a vorbit, în direct la Sport Total FM, despre evoluția echipei și despre importanța suporterilor ploieșteni, care, prin achiziția de bilete, asigură aproximativ 20% din bugetul echipei.

“Aș fi spus că nu e imposibil să fim pe locul pe care suntem, uitați că se întâmplă și e bine că lucrurile au continuitate. Trebuie să recunoaștem că e un loc peste așteptări, dar eu am avut încredere permanentă în potențialul echipei și am zis că o să arătăm mai bine de la joc la joc, în momentul în care toți jucătorii vor ajunge la același nivel de pregătire, pentru că au fost discrepanțe. Lucrurile au intrat pe un făgaș normal.

La noi suporterii joacă un rol foarte important, poartă echipa spre victorie. Și la celalalte echipe de pe podium se întâmplă același lucru și e un lucru bun. Sigur că ne așteptăm că vor veni și momente când probabil va urma o înfrângere, sperăm să fie cât mai târziu, dar trebuie să fim realiști, cât putem realiza și care este forța noastră în acest moment.

Un calcul estimativ, din ticketing ar treubi să încasăm cam 20% din bugetul clubului. Este foarte bine zic eu și sper să realizăm acest lucrui, la o medie de 10.000 de spectatori pe meci”, a declarat Costel Lazăr.

Discuția integrală poate fi ascultată mai jos:

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -