Rapid a câștigat campionatul României la handbal feminin după o pauză de 19 ani. CSM București termină pe locul 2

E sărbătoare în Giulești! Rapid a reușit să câștige campionatul României la handbal feminin după o pauză de 19 ani, după ce a reușit să se impună cu SCM Râmnicu Vâlcea, scor 35-27.

Rapid a mers la Râmnicu Vâlcea, unde avea nevoie de o victorie pentru a termina peste CSM București, care a primit vizita celor de la Minaur Baia Mare.

Meciul din Sala Traian din Râmnicu Vâlcea a fost unul extrem de echilibrat, iar gazdele au condus cu 1 gol la pauză. Totuși, la acest scor, Rapid era campioană, pentru că și CSM București era condusă cu un gol de Minaur Baia Mare.

Giuleștencele conduse de Carlos Viver au tratat mai bine repriza a doua și s-au desprins pe final, reușind astfel să termine cu 69 de puncte în Liga Florilor, cu un punct peste CSM București și 14 puncte peste SCM Râmnicu Vâlcea, ocupanta locului 3.

Rapid câștigă al 6-șea titlu de campioană din istorie, după cele din 1961, 1962, 1963, 1967 şi 2003. Giuleștencele vor evolua în Liga Campionilor, unde este posibil ca CSM București să primească un wild-card din partea EHF.

 

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -