Radu Voina, analiză sinceră după România – Cehia 31-30: “Pornim cu șansa a doua în retur”

Radu Voina a făcut analiza meciului România – Cehia 31-30, din manșa tur a barajului de calificare la Campionatul Mondial de handbal masculin.

Voina s-a arătat dezamăgit de faptul că naționala noastră n-a reușit să mențină avansul de 7 goluri și a încheiat câștigând la un singur punct.

Fostul mare jucător și selecționer consideră că tricolorii lui George Buricea vor porni cu șansa a doua în returul din Cehia.

“Am avut, ca de multe ori, o tragere la sorți avantajoasă. Am avut șansa să picăm cu Cehia, care nu este precum alte echipe. Am avut un pic de noroc, de aici trebuie să plecăm. Un nou selecționer, George Buricea, foarte bun după părerea mea, care are viitorul în față și a demonstrat-o la echipa lui de club.

O sală plină la Baia Mare care a susținut echipa. A fost un meci care ne-a dus de la agonie la extaz. Am făcut un meci bun, un meci curajos. Am condus cu 7 goluri și ne-am inflamat mai mult decât trebuia. Trebuie să recunoaștem, Cehia nu a impresionat deosebit. Dar a avut câțiva jucători foarte buni și a echilibrat jocul. Din păcate, cu unele greșeli prin apărare, am reușit să câștigăm la un singur gol.

Sigur, este o victorie de palmares. Am învins Cehia. Buricea și noua echipă au bifat o victorie. Dar cred că trebuie să fim obiectivi și să spunem că la meciul retur suntem cu șansa a doua. Dar băieții n-au nimic de pierdut. Se pot întâmpla și minuni. Să așteptăm cu încredere!”, a spus Radu Voina, la Sport Total FM.

Ascultă aici interviul integral:

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -